Po pergalės - Š. Jasikevičiaus pagyros žaidėjams

Po pergalės - Š. Jasikevičiaus pagyros žaidėjams

Barcelona nuotr.

Barselonos „Barcelona“ išvykoje 84:56 (22:8, 12:10, 21:20, 29:18) nepaliko jokių vilčių Fuenlabrados „Urbas“ ekipai, rašo INFOKrepsinis.lt.



Po rungtynių komandos strategas Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi, kad žaidėjai parodė tinkamą reakciją po nesėkmingai pradėto Eurolygos sezono:

„Mes buvome rimtai nusiteikę ir tokios pergalės nutinka, kai žaidi šimtu procentų. Kontroliavome atkovotus kamuolius, gerai dirbome gynyboje. Fuenlabrados „Carplus“ ekipa buvo priversta sunkiai dirbti, kad susikurti sau progas ir mes jiems nieko nepalikome“, – pergalę komentavo Šarūnas Jasikevičius.

„Esame patenkinti šia pergale ir pasiimame daug teigiamų dalykų. Tie, kurie ankščiau žaidė mažiau minučių, šio vakaro rungtynėse buvo geri ir pasitikėjo savo jėgomis. Sugebėjome laimėti, o „Fuenlabrados“ arenoje tą padaryti visiems sunku, turime džiaugtis šia pergale“.


Treneris buvo paklaustas apie jaunų žaidėjų integraciją į komandą:

„Reikia kantrybės. Sezono pradžioje tiksliai nežinau, kokia bus komandos dinamika. Svarbu, kad žaidėjai išnaudotų jiems skirtas progas. Jie pasirodė fantastiškai“.

Pakomentavo komandos lyderio Corey Higgino situaciją:

„Jam viskas gerai, yra pasiruošęs. Jis stengiasi įveikti traumas ir po truputį juda į priekį. Jei jis sugebės išlaikyti pastovumą, jis bus senasis Cory Higginsas, kurį žinome, kaip vieną geriausių Europoje“.



INFOKrepsinis.lt

Video rekomendacijos: