Š. Jasikevičius: „Laprovittola pakeitė rungtynes“

Š. Jasikevičius: „Laprovittola pakeitė rungtynes“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius trijų rungtynių savaitę baigė pergale namuose prieš Tenerifės krepšininkus. Lietuvis po mačo gyrė N.Laprovittolą, kuris pasak trenerio pakeitė rungtynes:



"Jis jau buvo labai geras Miunchene, galbūt Kaune nelabai, o šiandien ir vėl labai geras. Jis pakeitė rungtynes, davė mums saugumo. Žaidėjai nėra mašinos ir negali visada žaisti gerai. Bet jis sužaidė dvi iš trijų labai geras rungtynes ir turime būti dėl jo laimingi.

Mes primygtinai reikalavome pakeisti kamuolį į kitą pusę ir po pertraukos radome Laprovittolą, kuris buvo įkvėptas ir turėjo vieną iš savo dienų. Buvo svarbu, kad kas nors prisiimtų šią atsakomybę, nes mes įmetėme šiek tiek mažiau žmonių į aikštelę." - kalbėjo Šaras.

Katalonų strategas akcentavo geresnių sprendimų priėmimą, komandiškumą ir geresnę gynybą:


"Žinojome, kad reikės kentėti, nes tai puikus varžovas. Turime būti laimingi  pakilę į viršų. Turime peržiūrėti daug vaizdo medžiagos ir mokytis priimti geresnius sprendimus ir žaisti komandiškiau. Šiandien mums buvo sunku.

Nenoriu meluoti. Kai kuriose situacijose mes gynymės labai gerai, bet bendrai paėmus negalime būti laimingi. Visi Tenerifės metikai yra labai geri savo dešinėje rankoje ir mes leidome jiems eiti į šią pusę. Jei Salinas meta po septynis tritaškius, tai šiandien jis išmetė septynis pirmoje pusėje."

Apie Satoransky: "Esu labai juo patenkintas. Skaičiai nepateisina Satoransky požiūrio. Europos čempionate jis patyrė gana rimtą traumą, kuri dabar šiek tiek turi įtakos. Žinoma, jis per daug veržėsi su rinktine, bet ir toliau atiduoda viską kiekvienose rungtynėse ir treniruotėse. Jam trūksta fizinio taško, kuriame jis labai dominuoja, bet su tokiu požiūriu aišku, kad tai bus labai svarbu."

Apie Nnaji: "Gaila, kad kai būna sunku, treneris visada pasitiki patirties turinčiais žmonėmis. Šiandien Nnaji turėjo žaisti 25 minutes. Jis pradėjo nuostabiai, baugindamas ir atkovodamas kamuolius, bet tada žaidimas tampa sunkesnis ir mes turime remtis su patyrusiais žmonėmis. Tu išėmi jį, pasakai ką turi padaryti ir jei dukart neatsako, tai reiškia laiką kitam žaidėjui." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: