Prancūzijos rinktinės vadovas: sprendimas dėl Th. Heurtelio nepriimtas

Prancūzijos rinktinės vadovas: sprendimas dėl Th. Heurtelio nepriimtas

Kaip jau skelbėme, Prancūzijos krepšinio federacijos prezidentas Jean-Pierre'as Siutatas viešai prakalbo apie rinktinės žaidėją Thomą Heurtelį, kuris nepaisant pasirašytų įsipareigojimų išvyko žaisti į Rusijos klubą.



Tačiau jo žodžius paneigė nacionalinės komandos generalinis vadybininkas, praeityje garsus šalies krepšininkas Borisas Diaw, praneša Eurohoops.

"Jis nėra išbrauktas iš Prancūzijos rinktinės bei nėra į ją įtrauktas. Mes dar nepriėmėme sprendimo. Dabar galime tik apie tai kalbėti, tačiau sprendimas bus priimtas ateityje", – teigia B.Diaw.

Prieš Europos čempionato pradžią Prancūzijos krepšinio federacija įgaliojo visus rinktinės žaidėjus pasirašyti dokumentą, kad jie nerungtyniaus Rusijos ir Baltarusijos komandose, kol vyksta karas Ukrainoje.


T.Heurtelis pasirašė ir žaidė Europos čempionate, tačiau vos šiam pasibaigus sudarė sutartį su Sankt Peterburgo "Zenit".

33 metų 189 cm ūgio įžaidėjas VTB Vieningoje lygoje vidutiniškai per 23 minutes pelno 9,8 taško, atkovoja po 2 bei perima po 1 kamuolį ir atlieka net 7,6 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: