E. Stankevičius ir toliau rungtyniaus „Šiauliuose“

E. Stankevičius ir toliau rungtyniaus „Šiauliuose“

„Betsafe-LKL“ nuotr.

Penkis sezonus „Šiaulių“ komandoje praleidęs Eimantas Stankevičius ir toliau gins Saulės miesto garbę. Su žaidėju pasirašyta sutartis pagal formulę 1+1.



2019 m. į Šiaulius atvykęs kaunietis pirmaisiais metais rungtyniavo su dviguba licencija, vienu metu padėdamas ir Joniškio ekipai Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL).

Sunkiai 2023-2024 m. sezoną pradėjęs gynėjas per pirmąsias 12 Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) susitikimų rinko po 6,3 taško. Visgi, į komandą atvykus Žydrūnui Urbonui, 26-erių metų krepšininko rodikliai smarkiai kilo į viršų. Antroje sezono dalyje Stankevičius surengė keletą įspūdingą pasirodymų ir buvo vienas pagrindinių patekimo į Citadele KMT finalo ketvertą variklių.

Sezoną 192 cm ūgio gynėjas užbaigė rinkdamas po 10,2 taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 1,1 rezultatyvaus perdavimo „Betsafe-LKL“ čempionate bei po 13,4 tšk., 3,4 atk. kam., 1,8 rez. perd. taurės varžybose.


„Gera, kad vienas iš praeito sezono vedlių, prisidėjęs prie svarbių pergalių, lieka klube, – apie išsaugotą gynėją kalbėjo komandos vyr. treneris Ž. Urbonas. – Tikime, kad jo energija, aistra ir atsidavimas bus vienos svariausių sudedamųjų siekiant pergalių ir ateityje“.

Ilgai kitų variantų nesvarstęs bei dar mažiausiai metams su klubu rankomis sukirtęs Stankevičius džiaugiasi galėdamas ir toliau vilkėti geltonai juodos spalvos marškinėlius.

„Klube visus pažįstu, tai antrieji mano namai, todėl apsispręsti nebuvo sunku. Be abejonės, didelę įtaką padarė ir treneris, kadangi būtent žaisdamas pas jį, demonstravau geriausią savo krepšinį. Turime su juo puikų ryšį, tad smagu ir toliau keliauti kartu, – savo pasirinkimo priežastis vardino krepšininkas. – Ateities vizija klube skamba pozityviai, tad į viską žiūriu labai motyvuotas bei tikiu, kad „Šiauliai“ grįš ten, kur ir turi būti.“

LKL.lt

Video rekomendacijos: