„Green White Boys“: „Privalome susigrąžinti tai, kas prarasta vietiniame fronte“

„Green White Boys“: „Privalome susigrąžinti tai, kas prarasta vietiniame fronte“

LKL nuotr.

Ištikimiausi Kauno „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“ socialiniame tinkle pasidalijo mintimis apie artėjantį sezoną.



Pasak „Green White Boys“, ateinančio sezono lūkesčiai yra labai dideli.

Kviečiame paskaityti:

„Naujo sezono startas nenumaldomai artėja – lūkesčiai prieš jį tikrai itin dideli. Privalome susigrąžinti tai, kas prarasta vietiniame fronte, bei vėl būti grėsme visiems Eurolygos grandams.


Pastaruosius du savaitgalius GWB nariai jau leido kartu. Visų pirma apsilankėme koncerte Dariaus ir Girėno stadione. Labai smagu stebėti įvairiausio plauko veikėjų reakcijas ir diskusijas viešojoje erdvėje apie tai kas dera ir nedera ultroms. Na o mes turėjome fantastišką laiką ir VISI tribūnos nariai žino kas kaip ir kodėl.

Praėjęs savaitgalis jau buvo skirtas krepšiniui. Tiesa, kol kas ne jo žiūrėjimui, o bandymui patiems pataikyti tą oranžinę pūslę į aukštai pakabintą skylę. Turnyre dalyvavo net 12 komandų, o stipriausi paaiškėjo po nuožmios 5 valandas trukusios kovos. Išliejus ne vieną litrą prakaito krepšinio aikštėje reikėjo atsatyti elektrolitus, tad užsikūrė rimtas „afteris“. Programa, diskusijos apie krepšinį, palaikymą ir dar milijonu temų truko iki paryčių.

Po tokių stiprių savaitgalių metas pažiūrėti, kas gi mūsų laukia artimiausiu metu. Komanda jau pradėjo kontrolinių rungtynių maratoną, o visi žaliai balti kalendoriuose pasižymėjo svarbiausias sezono starto datas.

Rugsėjo 22 diena: vykstame į Šiaulius ir atidarome LKL sezoną. Jau dabar turime itin solidų užsregistravusiųjų skaičių, tad nieko nelauk ir prisijunk.

Spalio 3 diena: atidarome Eurolygos sezoną namie su „Barca“. Bilietų savajame sektoriuje dar turime, bet patariame nelaukti paskutinių dienų ir susisiekti su mumis dėl savojo bilieto jau dabar“, - rašė „Green White Boys“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: