Ką valgo „Žalgirio“ krepšininkai? (VIDEO)

Ką valgo „Žalgirio“ krepšininkai? (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ pergale pradėjo „Betsafe-LKL“ sezoną, kuriam ruošėsi ir treniruočių stovykloje Turkijoje. Savaitę „Gloria“ treniruočių komplekse praleidusių žalgiriečių gyvenimas buvo užfiksuotas „Žalgiris Insider“ prenumeratoriams skirtoje antrojoje kasmėnesinėje dokumentikos serijoje.



Be vaizdų iš treniruočių ir rungtynių, Deividas Sirvydis ir Dovydas Giedraitis žiūrovus supažindino su komandos maisto racionu.

„Einame patikrinti restoraną. Pradėkime nuo šviežiai spaustų sulčių. Vyšnių sultys man iškart primena vaikystės atostogas Turkijoje. O va sriubą šiandien praleisiu“, – pirmuosius pasirinkimus aptarė D.Sirvydis ir D.Giedraitis.

Žalgiriečiai toliau komplektavosi savo pietų lėkštę, kreipdami dėmesį į sveikus pasirinkimus, nors akys krypo ir į desertų pusę.


„Reikia iškart dėtis pagrindinį patiekalą, kad Lukas visko nesuvalgytų, – sutiktą komandos draugą Luką Lekavičių per dantį traukė D.Giedraitis. – Išbandysime vištieną, nes vakar „steikiukas“ geriau net vizualiai atrodė. Bet svarbu – skanu, išvaizda nėra tokia svarbi. Ypač, kai pats dėliojiesi savo lėkštę. Reikia įsimesti ir daržovių, kad sveikiau būtų, o va desertų nefilmuokite.“

Iš viso „Žalgirio“ prenumeratorių laukia ilgesnis nei 30 minučių video pasakojimas iš Turkijos.

Buvo apsilankyta ir „Žalgirio“ trenerių dvikovoje tinklinio aikštelėje, pasipliuškenta jūroje kartu su Bryantu Dunstonu, Brady Maneku ir Ignu Brazdeikiu bei pakalbinti anksčiau su B.Dunstonu kartu rungtyniavę Stambulo „Anadolu Efes“ lyderiai – Shane‘as Larkinas ir Elijah Bryantas.

Dar nesate „Žalgiris Insider“ prenumeratorius? Tapkite juo jau dabar užsukę į savo paskyrą programėlėje ir pasirinkę norimą prenumeratos planą!

Zalgiris.lt

Video rekomendacijos: