„B Tribūna“: „Rezultatas netenkina ir pirmieji ženklai neramina“

„B Tribūna“: „Rezultatas netenkina ir pirmieji ženklai neramina“

LKL nuotr.

„Betsafe-LKL“ čempionato starte Klaipėdos „Neptūnas“ (1-0) pateikė nemenką staigmeną sostinėje.



Tris kėlinius pirmavę, tuomet paleidę mačo kontrolę ir atsilikę dviženkliu skirtumu Georgios Vovoro auklėtiniai svečiuose 90:84 (19:12, 17:21, 22:24, 32:27) patiesė čempionų titulą ginantį Vilniaus „Rytą“ (0-1).

Praėjus šiek tiek laiko, apie pirmąsias sezono rungtynes mintimis pasidalijo ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai „B Tribūna“.

„Vasaros pertrauka baigėsi ir su ja visų išsiilgtas Rytas grįžo į krepšinio aikštelę ginti pernykščių pasiekimų. Sezono startas  miestiečiams kelia didelį susidomėjimą, kas leidžia areną užpildyti sklidinai. Nepaprastai smagu ir vėl sutikti visą vasarą nematytus veidus bei pamatyti begalę naujai prisijungusių žmonių tiek mūsų tribūnoje, tiek aplink ją. Ryto bendruomenė plečiasi – vadinasi judame teisinga linkme, o toliau augindami ir stiprindami bendruomenę galime pasiekti fantastiškų dalykų. Taip pat norime išreikšti padėką kiekvienam paaukojusiam į B Tribūnos fondą bei prisijungusiems prie patreon rėmėjų – už surinktas lėšas pažadame dar ne vieną įspūdingą šou arenoje.


Arenoje prieš rungtynes tvyrojo įtampa, kurią paleisti padėjo pagaliau sudainuotas O mes pirmi. Atrodė, kad su šia daina rytfaniai išleido giliai širdyje susikaupusią emociją. Po komandos pristatymo seka choreo, kuria nepaprastai didžiuojamės. Tai bene detaliausia choreo, kurią esame piešę, puikiai atspindinti šių dienų nuotaikas. Istorija, kuria galime didžiuotis ir kuri įkvepia mus tobulėti ir toliau. Ne tik kalbant apie krepšinį, bet ir tai kas vyksta mūsų gyvenimuose be jo. Piešinyje vaizduojamuose rytfaniuose galime atpažinti ir save, todėl ši choreo tampa dar artimesnė širdžiai. Nors ir visi esame skirtingi, bet esame vienijami bendro tikslo, bendrų spalvų ir bendro logotipo – juodai baltai raudono Vilniaus Ryto.

Palaikymas užsikuria nuo pat pirmųjų rungtynių sekundžių ir nenutyla iki pat pabaigos. Taip rezultatas netinkina niekeno ir pirmieji ženklai neramina, tačiau varomi šio beprotiško entuziazmo varome į priekį. Kita stotelė – Utena. Nujaučiame, kad laukia viena iš gausesnių išvykų, todėl joje sudalyvauti privalai ir tu! Rašyk mums žinutę ir registruokis! Rytas – žinom, kad galim!“, - rašė „B Tribūna“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: