Žurnalisto atsiprašęs A. Trinchieri apie „Olympiacos“: „Žaisime prieš kiečiausią gynybą Europoje“

Žurnalisto atsiprašęs A. Trinchieri apie „Olympiacos“: „Žaisime prieš kiečiausią gynybą Europoje“

Kauno „Žalgirio“ ekipa penktadienį žais antrąsias šio sezono Eurolygos rungtynes. Andrea Trinchieri auklėtiniai svečiuose susikaus su Pirėjo „Olympiacos“ ekipa.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ strategas atsiprašė žurnalistų už įžeidimus po sekmadienio rungtynių prieš Vilniaus „Rytą“.

Italas taip pat apžvelgė būsimus varžovus.

„Po sekmadienio girdėjau daug triukšmo. Dėl to atsiprašau. Manau, kad per stipriai priėmiau savo vaidmenį kaip „Žalgirio“ treneris. Negaliu sau leisti būti skaldantis. Turiu omeny, kad negaliu kurti priešpriešos tarp žmonių. Būtent taip ir nutiko šį kartą. Dar kartą atsiprašau dėl to, kaip visa situacija eskalavosi, neturėjau ketinimų kažką įžeisti. Tai yra mano kaltė, mano žodžiai buvo nesuprasti.


Labai norėčiau mokėti lietuviškai, tai labai turtinga kalba. Neabejoju, jog tuomet būčiau radęs kitokį būdą išsireikšti, mėginu, bet nėra lengva. Aš galiu pasakyti 50–60 žodžių lietuviškai, bet negaliu išreikšti savęs.

Kalbant apie „Olympiacos“, tai mūsų laukia sunkios rungtynės, vienos iš sunkiausių prieš vieną iš geriausių komandų. Mūsų jausmai sumišę – puiki pergalė prieš „Barceloną“ ir varganos rungtynės sekmadienį. Turime persigrupuoti, sužaisti labai protingai.

Turime būti pasiruošę žaisti prieš kiečiausią gynybą Europoje. Bus labai svarbu pakreipti rungtynes link savo žaidimo stiliaus. Jų žaidimas yra labai specifinis, fiziškas ir kietas. Reikia, kad kai kurie žaidėjai surastų savo vaidmenį.

Mes esame labai švieži, nauji, vis dar ieškome chemijos tarpusavyje. Tai tęsis iki gruodžio. Bandome tai sumažinti, bet kai keiti žaidimo stilių, kertinius žaidėjus, to gali tikėtis. Tikėjausi, jog žaisime geriau sekmadienį, bet parodėme reakciją, tai yra labai geras dalykas. Sugrįžome iš 20 taškų deficito iki 2 taškų, bet to nepakako“, - kalbėjo A. Trinchieri.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: