„Žalgirio“ fanai apie D. Giedraitį: „Kuo greičiau reikia su juo pratęsti kontraktą“

„Žalgirio“ fanai apie D. Giedraitį: „Kuo greičiau reikia su juo pratęsti kontraktą“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo dar vieną pergalę Eurolygoje. Pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje Andrea Trinchieri auklėtiniai rezultatu 78:63 (26:7, 18:17, 15:22, 19:17) įveikė Tel Avivo „Maccabi“.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Na suprantu, kad laimėjom, jau aišku viskas, bet paskutinė minutė tai gaila buvo žiūrėt. Jau atrodo išeit norėjo ir viskas... Negalima taip, kaip tik proga sukurt kažką WOW. Ačiū Kapitonui šį kartą, rimtai patempė, visus metimus po "bado" sumetė. Brazdeikis vilties teikia, gal ne tik pirmą kėlinį suloš. Ginyba pagerėjus. Gerai, kad Francisko nesusimetė, pasitaupė kitoms, pailsėt gavo. Visi kažką gero padaro ir niekas šiandien vaizdo negadino, net nustebau, kodėl Biručiui daugiau pažaist nedavė. Aišku ginyboje ne kažką, bet puolime daugiau galėtų. SU PERGALE!“, - rašė Ignas.


„Užtikrinta pergalė šiandien. Ačiū, judam toliau, renkam taškelius“, - komentavo Rytis.

„Giedraitis ir toliau fantastiškas! Kuo greičiau reikia su juo pratęsti kontraktą“, - džiaugiasi Benas.

„Nesuprantu, ar Žalgiris toks stiprus, ar Maccabi toks silpnas“, - teigė Rokas.

„Jokubaitis dabar gailisi nepriėmęs Žalgirio pasiūlymo“, - rėžė Donatas.

„Su pergale, žaliai balti. Kur tie, kur stūmė ant Ulės bele kaip?Kur kapitonas ir panašiai? Sumeta tuos tritaškius tada kada labiausiai reikia, ir nebijo atsakomybės, nebijo mesti. Tiek Milane, tiek šiandien. Pagarba“, - mintimis dalinosi Dzimis.

„Seniai jau taip atsipalaidavęs nežiūrėjau Žalgirio žaidimo. Šaunuoliai vyrai“, - rašė Vaidas.

„Pergalė tai pergalė, bet su tokiu puolimu yra labai sunku. Reikėtų iš ties klausti ką čia daro Brazdeikis, nes tokios tuščios makaulės net Sumneris nebuvo. Jei ne kažkas per pirmą kėlinį, tai jis net kaip dvyliktas žaidėjas negali pabūti aikštėje šį sezoną net LKL lygiu“, - komentavo Arnas.


„Žalgiris padinaudojo gera galimybe laimėti prieš Macabi . Giedraitis sužaidė geras rungtynes gynyboj ir puolime . Ulanovas tempė komandą , kai reikėjo . Dunstonas gerai sužaidė . Pasisekė Francisko duoti mažiau žaidimo laiko . Su pergale žaliai balti“, - džiaugiasi Brigita.

„Gerai, kad pergalė yra, jos dauguma ir tikėjosi, bet antroje pusėje žaidimas baisus“, - teigė Edgaras.

„Ši kartą į varžybas neatvyko Fransisko ir Sirvydis. Manekas, Lekavičius, Smailagicius jau gali ir į treniruotes nebeateina. Kaip visada, ši sezoną, aukštam lygyje Giedraitis. Maloniai nustebino Ulanovas. Neblogai Danstonas, Brazdeikis, Birutis. PakenciamaiMitcelas. Tokie mano vertinimai žaidėjams. O va rezultatas-PUIKUS!“, - rėžė Mantas.


„Nepradedam, kas ką galėjo, kas ko negalėjo, svarbiausia pergale iškovota...“, - mintimis dalinosi Arūnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: