„Fenerbahče“ fanų pareiškimas: „Jei reikės, patys atvažiuosime į Lietuvą ir atsivešime Šarą“ (Toliau plūsta Šaro socialinius tinklus)

Krepsiniozinios.lt prieš kelias dienas rašė, kad Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius neplanuoja palikti Kauno ir nesvarsto kitų komandų pasiūlymų, tačiau viską sujaukė Stambulo „Fenerbahče“ ekipa, kuomet Željko Obradovičius nusprendė pasitraukti.



Skelbiama, jog „Fenerbahče“ deda maksimalias pastangas prisivilioti lietuvį į savo gretas.

Į šią situaciją sureagavo ir „Fenerbahče“ fanai, kurie reikalauja Šaro Stambule. Jie užplūdo socialinius tinklus.

Didelio dėmesio sulaukė ir pats Šaras. Šimtai Turkijos gerbėjų ėmė rašyti komentarus ties pastaruoju Š. Jasikevičiaus įrašu „Instagram“ tinkle, kuriame jis džiaugėsi pergale golfo turnyre. Didžioji dalis komentatorių tiesiog kvietė Šarą atvykti į Stambulo klubą.


„Jei reikės, patys atvažiuosime į Lietuvą ir atsivešime Šarą“, - ryžtingai pareiškė „Fenerbahce“ fanas Emerekas.

„Mes norime Jasikevičiaus!“, - trumpai ir aiškiai „Twitter“ paskyroje rašo Yagmuras.

„Šaras yra labai atsidavęs krepšiniui. Manau, kad Jasikevičius labai daug išmoko iš Željko Obradovičiaus. Jis tikrai bus kitas Obradovičius. Norėtumėme jį jau dabar matyti pas save“, – turkų fanas Mustafa rašė „Twitter“.

„Šaras yra vis dar mūsų širdyse. Kada, jei ne dabar?“, - rašė turkas.

„Jei renkamės užsienietį, tai turi būti Jasikevičius“, - teigia „Bonussimo“.

Pranešama, kad turkų ir lietuvio pokalbiuose pasistūmėta į priekį, nors iki susitarimo dar toli. Pasak turkų spaudos, Šaras paprašė laiko ir atsakymą dėl savo ateities pateiks per artimiausias kelias dienas.

LRT.lt praneša, kad „Fenerbahče“ galėtų pasiūlyti Š. Jasikevičiui apie 1,5 mln. eurų siekiantį metinį uždarbį. Tai dvigubai didesnę algą, nei strategas gaudavo „Žalgirio“ klube. Pasak 24sek.lt žiniomis, Šaras LKL čempionų gretose uždirba apie 850 tūkst. eurų.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: