„Žalgirio“ fanai: „Ir pikta, ir liūdna. Su tokiu žaidimu atkrintamosiose nėra ką veikti. Gėda!“

„Žalgirio“ fanai: „Ir pikta, ir liūdna. Su tokiu žaidimu atkrintamosiose nėra ką veikti. Gėda!“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ patyrė nesėkmę Eurolygoje. „Žalgirio“ arenoje šeimininkai rezultatu 64:69  (13:19, 19:15, 13:16, 19:19) nusileido Milano „AX Armani Exchange“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje piktinosi ekipos žaidimu, o kiti priešingai - gyrė krepšininkus už kovingumą.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Na tenka pripažinti, kad sužaidė tikrai daug prasčiau nei galėtų ir turėtų... kai tokios svarbios rungtynės. Šį kartą nelabai yra už ką pagirti deja“, - rašė fanė Gitana.


„Labai liūdna, bet ir labai pikta. Tokios svarbos rungtynėse padaryti tiek nesąmonių dar reikia sugebėt. Walkup, Rubbit, Hayes, Rokas..norint nugalėt Armani, visi turi sužaist savo lygyje arba virš jo, bet daug mūsiškių šnd buvo žemiau to. Žodžiu skaudus pralaimėjimas“, - piktinosi Tomas.

„Kamuolys reikalingas pataikyt tik į skylę ar sunku??? nereikia dėjimu nieko tik nuo lentos į skylę....tiek pramest....aš žaidžiau krepšini jai nepataikydavau liepdavo iš tos vietos po 300kartu mesti...manau to reikia jiems...myliu savo komanda ŽALGIRI,bet taip negalima...tikiu ir tykėsiu kad bus gerai“, - komentavo Eivydas.

„Šiandien Žalgiriukas padėjo tašką dėl aštuntuko...“, - rėžė sirgalius Vaidas.

„Žibėjo dar viltis, kai buvo -2 bet... nu nenusipelnė Žalgiriukas šiandien pergalės, būkim biedni bet teisingi. Bet reik pamiršt, ir žiūrėt į priekį“, - guodėsi Sandra.

„Liūdna, kad tolstame nuo aštuntuko ir svarbiausia nėra ko kaltinti tik save“, - teigė Vaidas

„Su tokiu žaidimu, top aštuonete nėra ką veikti. gėda“, - rašė Andrius.

„Ačiū Žalia Balta! Šaunuoliai! Viskas suprantama,kartais sėkmė būna slidi“, - pareiškė Gintaras.


„Nenusimenam, sportas yra sportas, visada laimi stipresni, tikrai galėjom laimėt, pritrūko sėkmės, nepataikėm iš po krepšio, bet super sudėtingi metimai krito“, - savo mintis išdėstė fanas Ramūnas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: