Du žalgiriečiai sėdi ant karštųjų kėdžių?

Du žalgiriečiai sėdi ant karštųjų kėdžių?

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda nesėkmingai pradėjo šį sezoną ir Eurolygoje pralaimėjo visus keturius kartus bei šiuo metu užima 18 vietą.



Tuo metu LKL čempionate žalgiriečiai savo sąskaitoje turi šešias pergales, o didžioji dalis jų buvo iškovota po sunkios kovos.

Po tokio nesėkmingo sezono pradžios darbo neteko vyriausiasis treneris Martinas Schilleris, o jo vietą užėmė slovėnas Jure Zdovcas.

Jau rašėme, kad vasarą „Žalgirio“ komandos gretas papildęs NBA patirties turintis Emmanuelis Mudiay gali neužsibūti Lietuvoje.


„Žalgirio“ klubas neatmeta galimybės artimiausiu metu atsisveikinti su 25 metų gynėju, kuris niekaip neranda sau vietos ir nepateisina į jį dėtų vilčių.

Tokia pat ateitis gali laukti ir dar vieno legionieriaus. Tai - 27 metų 206 cm ūgio Tyleris Cavanaugh, kuris taip pat nedemonstruoja tokio žaidimo, kokio buvo tikėtasi iš jo.

Abu žaidėjus į Kauną pasikvietė M. Schilleris.

E. Mudiay su „Žalgirio“ ekipa sudarė vienerių metų kontraktą. Tuo metu T. Cavanaugh pasirašė kontraktą pagal formulę 1+1.

Primename, kad „Žalgiris“ kaip tik ieško aukštaūgio visam likusiam sezonui, kuris galėtų žaisti ketvirtoje-penktoje pozicijoje.

Galimas variantas, jog sugrįžus traumuotam Joffrey Lauvergne'ui, būsimas naujokas užimtų būtent T. Cavanaugh vietą.

Šį sezoną E. Mudiay Eurolygoje per trejas rungtynes vidutiniškai aikštelėje praleidžia po 20 minučių ir pelno po 8,8 taško. Jis taip pat atkovoja po 2,3 kamuolio, atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 6,3 naudingumo balo.


Tuo metu LKL čempionate E. Mudiay vidutiniškai renka po 12,7 taško, 3,3 atkovoto kamuolio, 4,5 rezultatyvaus perdavimo ir 12,5 naudingumo balo.

T. Cavanaugh Eurolygoje vidutiniškai per 20 minučių pelno po 5 taškus, sugriebia po 2,5 kamuolio, atlieka po 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 3,8 naudingumo balo.

LKL pirmenybėse T. Cavanaugh įmeta po 9 taškus, atkovoja po 5,3 kamuolio bei renka po 11,8 naudingumo balo.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: