Lietuvą iškeikęs LaMelo pademonstravo naujas tatuiruotes (FOTO)

Lietuvą iškeikęs LaMelo pademonstravo naujas tatuiruotes (FOTO)

TMZ nuotr.

Šarlotės „Hornets“ ekipos marškinėlius vilkiantis LaMelo Ballas savo tatuiruočių kolekciją papildė keliais naujais piešiniais.



20 metų 201 cm ūgio gynėjas socialiniame tinkle parodė, kad ant savo rankų išsitatuiravo drugelius, prekės ženklo „LaFrance“ logotipą, NSO ir frazė - „Not from here“.

Primename, kad frazė „Not from here“ buvo pirmasis LaMelo firminių batų su PUMA kompanijos dalis.

Šį sezoną LaMelo Ballas NBA lygoje vidutiniškai rinko po 20,1 taško, atkovodavo po 6,7 kamuolio bei atlikdavo po 7,6 rezultatyvaus perdavimo.

Kiek anksčiau LaMelo pasisakė apie praleistą laiką Lietuvoje.



Būdamas 16 metų, L. Ballas kartu su vyriausiu broliu LiAngelo Ballu prisijungė prie komandos Prienuose. Šis žingsnis sukėlė šoką tiek JAV, tiek Europoje.

Ballų šeima iš Lietuvos išvyko anksti, dar nepasibaigus sezonui. Per tą laiką L. Ballas Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) sužaidė 8 rungtynes ​​ir keletą parodomųjų rungtynių. Jis vidutiniškai per 12,8 minutės pelnydavo 6,5 taško, atkovodavo 1,1 kamuolio ir atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Ši jaunuolio patirtis labiau atrodė kaip realybės šou, nes daugelis abejojo, ar paauglys gali pasiekti NBA lygį.

Anot L. Ballo, Lietuva jam paliko prastą įspūdį ir pakoregavo požiūrį į ateitį.

„Sąžiningai, po Lietuvos aš nesureikšminau, kur būsiu pašauktas“, – sakė jis.

„Lovos? Riedi į kairę, nukrisi. Riedi į dešinę, nukrisi. Blauzdos kabo nuo lovos – ne kojos, o blauzdos kabo nuo lovos! Buvo blogai. Kai per visą tai perėjau, man nerūpėjo, kur mane perkels. Kol esu Valstijose ir turiu vandens, man viskas gerai.

Visas tas š**as atrodė kaip viena didelė asilo naktis! Tas šū**s buvo beprotiškas. Maistą ten buvo sunku valgyti. Velniškai šalta. Nieko aplinkui. Tai tada aš tiesiog užsidariau. Man patinka: Taip, man tikrai nereikia per daug. Tiesiog daryti ir arti. Tai buvo pasiaukojimas. Taip aš į tai žiūrėjau“, – užtikrintai kalbėjo L. Ballas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: