Žuvusiu kartu su K. Bryantu palaikytas NBA krepšininkas: „Mano šeimai teko išgyventi tai, ko aš negalėjau įsivaizduoti“ (VIDEO)



Žinios apie sekmadienį žuvusią NBA legendą Kobe Bryantą skaudžiai palietė buvusio NBA krepšininko Ricko Foxo šeimą.

Primename, kad iškart po nelaimės pirminiuose pranešimuose buvo skelbiama, jog sudužusioje transporto priemonėje galėjo būti ir dar vienas žinomas NBA krepšininkas – Rickas Foxas.

TNT laidoje apsilankęs buvęs krepšininkas atskleidė, ką išgyveno kartu su savo šeima.

„Nelinkėčiau to niekam. Pirmiausia, reiškiu užuojautą šeimoms, kurios prarado artimus žmones. Jų gyvenimai apsivertė aukštyn kojomis. Siunčiu giliausią užuojautą ir maldas Kobe šeimai – Vanessai, Nataliai, Biankai ir Capri.



Mano šeimai taip pat teko išgyventi tai, ko aš negalėjau įsivaizduoti. Su vaikais kalbėjausi apie 45 minutes, kol visa tai vyko.

Mano kolega Jaredas Greenbergas man parašė žinutę ir paklausė, ar mačiau naujienas. Aš pamaniau, kad kalba eina apie batus, kuriuos Kobe perdavė LeBronui, kai šis aplenkė jį rezultatyviausiųjų sąraše praėjusią naktį.

Jis pasakė, kad „ne“ ir tai, kad aš „turiu prisėsti“. Tuomet jis atsiuntė naujieną apie Kobe žūtį, ką savyje iškart bandžiau paneigti.

Tai yra žiauru. Vienos iš mano dukrų didžiausia baimė yra prarasti vieną iš tėvų ir apie tai sužinoti socialiniuose tinkluose, todėl ji iškart man paskambino ir mes kalbėjome bei verkėme dėl naujienų apie Kobe žūtį.

Netrukus mano telefonas pradėjo kaisti nuo skambučių - skambino tiek mama, tiek sesuo ir brolis. Visiems buvo sudėtinga.

Esu palaimintas, kad praleidau tiek laiko kartu su Kobe“, – kalbėjo R.Foxas.












BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: