D. Greenas: L. Jamesas sugeba darytį tą patį, ką 2009-aisiais, tik labiau subrendo



Los Andželo "Lakers" klubo gynėjas Danny Greenas papasakojo, kuo jo komandos didžiausia žvaigždė LeBronas Jamesas skiriasi nuo 2009-ųjų LeBrono.

"Jis ir dabar sugeba daryti tai, ką darė 2009-aisiais. Jis tiesiog labiau subrendo, - tvirtina D.Greenas. - Jo vaikai paaugo. Jis išmoko laimėti. Jis pabuvojo trijose komandose ir iškovojo tris čempiono titulus.

Žinoma, jis ir tuomet vadovavo komandai žaidimo metu, tačiau ne taip aktyviai, kaip dabar. Jis turėjo aukštą žaidimo IQ, tačiau dabar jis tapo dar aukštesnis. jis žino, kaip įtraukti komandos draugus, kad būtų pasiektas rezultatas.

LeBronas daro žaidimą lengvesniu. Jis tai darė ir 2009 metais, tačiau nesąmoningai. Jis buvo tiesiog puikus atletas ir žaidė krepšinį. O dabar jis daro žaidimą lengvu teisingai panaudodamas savo komandos draugus."



Antrus metus "Lakers" marškinėlius vilkintis L.Jamesas yra vienas iš dviejų rimčiausių prtendentų į šiuo metu dėl koronoviruso pandemijos sustabdytos NBA lygos MVP titulą, kuris jam būtų penktas karjeroje.

35 metų 203 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 35 minutes renka 25,7 taško, atkovoja 7,9 bei perima 1,2 kamuolio ir atlieka 10,6 rezultatyvaus perdavimo.











Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: