„Bulls“ klubo akiratyje – sėkmingai Denveryje dirbantis A. Karnišovas



Insaideris Adrianas Wojnarowskis paskelbė žinutę, kurioje yra lietuviška pavardė.

Jo teigimu, JAV Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komanda Čikagos „Bulls" ieško generalinio direktoriaus. Pasirinktasis klubo žmogus bus atsakingas už krepšinio operacijas.

Klubo atstovai mėgins tartis su dabartiniu Denverio „Nuggets" generaliniu direktoriumi Artūru Karnišovu ir Toronto „Raptors" generaliniu dirketoriumi Bobby Westberiu.

Čikagos ekipos savininkai jau aptarė visus planus su viceprezidentu, atsakingu už krepšinio operacijas, Johnu Paxsonu ir generaliniu direktoriumi Garu Formanu. J. Paxonas, rašoma, greičiausiai liks klube, bet tik kaip konsultantas.



Su potencialiais kandidatais „Bulls" vadopvybė ketina susitikti kitą savaitę.

A. Karnišovas, baigęs sportininko karjerą, pradėjo dirbti Europos krepšininkų vadybininkų NBA lygoje, vėliau tapo NBA vyriausiuoju vadybininku tarptautinėms operacijoms. NBA jis pradėjo projektus „Krepšinis be sienų". Po penkerių metų darbo NBA jis prisijungė prie Hjustono „Rockets" ekipos, o iš ten 2013-ųjų vasarą perėjo į „Nuggets" vadovybę. Denverio klubo generalinio direktoriaus pareigas lietuvis užima nuo 2017 metų.










Alfa.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: