B. Wallace'as: atėjęs Darko suvokė savo vietą, o su Melo nebūtume laimėję nieko



Kaip jau rašėme, 2003 metų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) naujokų birža vadinama neginčyjamai geriausia šiame šimtmetyje, o Detroito "Pistons" klubas antruoju šaukimu nelauktai pasirinko serbą Darko Miličičių, o ne būsimą lygos superžvaigždę Carmelo Anthony.

2004 metais "Pistons" tapo čempionais, o neseniai 35-erių C.Anthony, kuris dabar vilki Portlando "Trail Blazers" marškinėlius, pareiškė, kad su jyo Detroito komanda turėtų 2-3 čempionų titulus.

Tam pritarė žinomas krepšinio apžvalgininkas Stevenas A. Smithas bei vienas to meto "Pistons" lyderių ir finalo serijos MVP Chauncey Billupsas.

Tačiau su tuo nesutiko pagrindinis čempioniškos komandos vidurio puolėjas Benas Wallace'as.



"Jei rimtai, manau, kad su Carmelo Anthony "Pistons" nebūtų laimėję išvis nė vieno titulo, - teigia keturiskart geriausiai besiginantis sezono žaidėjas B.Wallace'as. - Melo iškart norėtų žaisti. Tai galėjo sugadinti komandinę dvasią.

Mes pasirinkome Darko, jis atėjo ir pripažino, kad nėra pasirengęs žaisti šioje komandoje. Jis priėmė savo vaidmenį, tai leido mums vystytis, tapti stipresniais ir galiausiai laimėti titulą.

Jei būtume paėmę Melo, Tayshaunas nebūtų tuo, kas buvo. Mes neiškovotume titulo dar ir dėl to jo garsiojo blokuoto metimo - vieno geriausių, kurį esu matęs savo gyvenime. Aš taip pat daug blokuodavau (vid. po 3 - Eurobasket.lt). Tokia buvo mūsų komanda, buvome pasirengę dirbti ir atiduoti visas jėgas."


        consent: null
    });
// ]]>











Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: