I. Thomasas: šiam momentui LeBronas yra pralenkęs Giannį kovoje dėl MVP titulo



NBA legenda Isiah Thomasas mano, kad šiuo metu Los Andželo "Lakers" žvaigždė LeBronas Jamesas kovoje dėl lygos sezono MVP titulo aplenkė Milvokio "Bucks" lyderį Giannį Antetokounmpo.

Priminsime, kad "Karalius Jamesas" naudingiausiu lygos žaidėju buvo pripažintas net keturis kartus (2009, 2010, 2012 ir 2013 m.), o graikas šį titulą gavo praėjusiame sezone.

"Giannis buvo favoritas viso sezono metu, - teigia dukart NBA čempionas Detroito "Pistons" gretose. - Tačiau, kaip aš manau, prieš sezono pristabdymą, LeBronas ir "Lakers" perėmė pranašumą."

Priminsime, kad prieš dėl koronaviruso pandemijus sustabdžius varžybas lygoje Los Andželo komanda įveikė savo didžiausius konkurtentus "Bucks" ir "Clippers".



25 metų 211 cm ūgio G.Antetokounmpo šiame sezone per susitikimą vidutiniškai renka 29,7 taško, atkovoja 13,7 bei perima po 1 kamuolį, atlieka 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja po 1 metimą.

35 metų 203 cm ūgio L.Jameso rodikliai taip pat įspūdingi - vidutiniškai 25,7 pelnyto taško, 7,9 atkovoto bei 1,2 perimto kamuolio ir net 10,6 rezultatyvaus perdavimo per mačą.











Eurobasket.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: