Ch. Barkley griežtas: pasakė, už ką reikėtų šalinti NBA klubą iš atkrintamųjų varžybų

Buvusi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė, dukart olimpinis čempionas Charlesas Barkley mano, jog NBA klubą reikėtų pašalinti iš atkrintamųjų varžybų, jei bent vieno jo žaidėjo koronaviruso testas bus teigiamas.



NBA čempionatas kovo mėnesį buvo sustabdytas dėl koronaviruso pandemijos. Vienas iš galimų variantų pratęsti sezoną – rungtynes žaisti viename mieste ir be žiūrovų.

„Kalbama apie tai, jei bent vienas komandos žaidėjas užsikrės koronavirusu. Jūs negalite sustabdyti atkrintamųjų varžybų. Manau, tokiu atveju tektų pašalinti klubą iš čempionato, net jei užsikrėtęs krepšininkas ir nėra ekipos lyderis. Teks izoliuoti visą komandą, o tai reiškia – ir pašalinti ją iš akrintamųjų varžybų“, – „Reuters“ cituoja Ch. Barkely.

„Tai dar neatrasti vandenys. Mums teks mokytis iš dabartinės situacijos. Dideli žaidėjai stumdosi, kovoja po krepšiu dėl pozicijos, kaip jie gali nepažeisti socialinio atstumo taisyklės? Sako, kad žaidėjus dviem–trims mėnesiams apgyvendins viešbutyje. Kambarinės ten taip pat dirbs du–tris mėnesius. O juk dar ir kiti žmonės dirba viešbutyje. Daug klausimų be atsakymų“, – pridūrė buvęs krepšininkas.


Tačiau jis 100 proc. įsitikinęs, jog NBA sezonas bus atnaujintas.

„NBA sprendimą priims kitą savaitę. Net neabejoju, kad komandos žais. Apie tai žinau iš pokalbių su savo viršininkais „Turner“ komandoje. Mes tikrai žaisime krepšinį. Tai bus Floridoje ir Las Vegase arba tik Floridoje“, – sakė šiuo metu TNT ekspertu dirbantis Ch. Barkley.    






Alfa.lt

Video rekomendacijos: