D. Lillardas: bereikšmių rungtynių nežaisiu - taip ir parašykite!

Portlando "Trail Blazers" lyderis Damianas Lillardas pareiškė, kad neišbėgs į aikštelę po galimo NBA lygos sezono atnaujinimo, jei jo klubas neturės galimybių patekti į atkrintamąsias varžybas.



"Blazers" krepšininkai iki varžybų sustabdymo dėl koronaviruso pandemijos su 29 pergalėmis ir 37 pralaimėjimais vakarų konferencijoje užėmė devintą vietą.

"Jei grįšime, o mums pasakys kažką panašaus į: "Turite porą mačų, kad užbaigti čempionatą", jei mus surinks dėl beprasmiškų rungtynių ir nebus normalių vilčių pakovoti dėl atkrintamųjų varžybų, būsiu su komanda, nes esu jos dalis. Bet aš nedalyvausiu, - teigia D.Lillardas. - Sakau jums. Galite taip ir parašyti!

Jei mums nesuteiks šansų pakovoti dėl atkrintamųjų, atvyksiu į komandą ir dalyvausiu treniruotėse. Tačiau rungtynių metu būsiu ant suolelio.


O jei mes grįšime, o jie suorganizuos turnyrą dėl patekimo į atkrintamąsias, sakykim, 7-12 vietoms, tai, mano manymu, būtų puiki situacija."

Šiame sezone 29 metų 191 cm ūgio įžaidėjas per mačą vidutiniškai pelno 28,9 taško (39,4 proc. tritaškių), atkovoja 4,3 bei perima po 1 kamuolį ir atlieka 7,8 rezultatyvaus perdavimo.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: