NBA klubo vadovas: man nerūpi LaMelo tėvas, man rūpi, ar jis pats pakankamai subrendęs

Garsiosios Ballų šeimos jauniausiajai atžalai LaMelo šių metų NBA naujokų biržoje prognozuojamas šaukimas pirmajame trejete.



Neįvardinto klubo generalinis vadybininkas pareiškė, kad jam nerūpi skandalingasis krepšininko tėvas, jį jaudina tik, kiek pats žaidėjas yra subrendęs.

"LaMelo - visapusiškas žaidėjas, turi puikius fizinius duomenis visoms pozicijoms, gerai valdo kamuolį ir skirsto perdavimus, - teigia vadybininkas. - Aš pasirinkčiau LaMelo, juo labiau, kad perimetro žaidėjai turi ypatingą vertę šiuolaikinėje NBA.

Man patinka jo įžaidėjo įgūdžiai, tačiau kyla klausimų dėl požiūrio į gynybą. Man visiškai nerūpi jo tėvas. Man rūpi, ar pats LaMelo yra pakankamai subrendęs kaip žaidėjas."


L.Ballas šį sezoną pradėjo Ilavaros "Hawks" ekipoje, kurios marškinėlius Australijos lygoje vilkėjo tik 12-oje rungtynių, vėliau paliko komandą nusprendęs individualiai ruoštis NBA naujokų biržai.

18 metų 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 31 minutę pelnė po 17 taškų (37,7 proc. metimų iš žaidimo), atkovojo 7,4 bei perėmė 1,7 kamuolio ir atliko 6,8 rezultatyvaus perdavimo.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: