C. Drexleris apie M. Jordano žodžius jo atžvilgiu: kai tampi vyresnis, reikia turėti daugiau pagarbos

Stopkadras nuotr.

Šlovės muziejaus narys Clyde'as Drexleris pakomentavo Čikagos "Bulls" legendos Michaelo Jordano žodžius dokumentiniame seriale "Paskutinis šokis".



Geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamas M.Jordanas pripažino, kad jį įžeisdavo sulyginimai su C.Drexleriu.

"Tai Michaelo dokumentinis filmas, todėl suprantama, kad viskas bus pateikiama iš jo požiūrio pusės. Kiekvienas turi teisę į savo nuomonę, - teigia C.Drexleris. - Dažnai vaikinams nepatikdavo varžovai iš kitų komandų, bet kai tampi vyresnis, reikia išeiti iš tų rėmų ir turėti daugiau pagarbos žmonėms, su kuriais žaidei.

Krepšinis - komandinė sporto šaka, o ne vieno žmogaus žaidimas. Tu gali surinkti 50 taškų ir 40 atkovotų kamuolių, bet jei pralaimėjote, ar tai reiškia, kad kiti vaikinai blogesni žaidėjai? Ne, tai juk komandinis žaidimas.


Todėl man nepatinka, kai žmonės elgiasi taip, tarsi tai būtų individualios varžybos. Aš neatlikdavau po 40 metimų iš žaidimo ir po 20 nuo baudų metimo linijos, dėl to ir nerinkau po 40 taškų."

57 metų 201 cm ūgio gynėjas NBA lygoje, vilkėdamas Portlando "Trail Blazers" ir Hjustono "Rockets" ekipų marškinėlius, viso sužaidė 1086 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė 20,4 taško, atkovojo 6,1 bi perėmė po 2 kamuolius ir atliko 5,6 rezultatyvaus perdavimo.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: