G. Arenas: pagal IQ esu visų laikų „Top 5“, jūs norėtumėte žaisti su manimi, o ne su Kyrie

Buvusi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė Gilbertas Arenasas pareiškė, kad puikiai atrodytų varžydamasis su dabartiniais lygos žvaigždėtaisiais įžaidėjais.



"Agent Zero" paminėjo atitinkamai Bruklino "Nets", San Francisko "Golden State Warriors" ir Portlando "Trail Blazers" atakų organizatorius Kyrie Irwingą, Stepheną Curry bei Damianą Lillardą.

"Norėčiau sužaisti prieš Kyrie, Stephą ir Dame'ą, - teigia G.Arenasas. - Kadangi mano laikais nebuvo panašaus stiliaus agresyvių gynėjų.

Pagal IQ lygį esu visų laikų "Top 5". Žmonės kalbėdavo, kad pasiimu sau kamuolį, nes pelnydavau vidutiniškai po 29 taškus. Bet mano komandoje buvo du po 20 taškų rinkę žmonės. Aš suprasdavau taisykles, apgaules, kaip atsistoti ant linijos ir manipuliuoti taisyklėmis.


Jūs norėtumėte žaisti su manimi, o ne su Kyrie. Nenoriu išreikšti jam nepagarbos, bet jis žaidžia atkrintamųjų stiliumi, kai reikšmingas kiekvienas kamuolio valdymas. Nėra prasmės kovoti dėl duonos kąsnio, valgo visi. Visi turi galimybių maksimizuoti savo produktyvumą, kas lemia didesnius kontraktus."

38-erių 193 cm ūgio įžaidėjas stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje viso sužaidė 552 rungtynes, vidutiniškai rinko 20,7 taško, atkovojo 3,9 bei perėmė 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir atliko 5,3 rezultatyvaus perdavimo.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: