Koronavirusas sutrukdė A. Kulbokai pasirašyti sutartį su „Hornets“

FIBA nuotr.

Praėjusį sezoną Bilbao „RETAbet“ komandoje rungtyniavęs Arnoldas Kulboka jau galėjo krautis lagaminus į NBA, tačiau koronaviruso pandemija tuos planus sujaukė.



Šią žinią DELFI TV laidoje „Iš rūbinės“ atskleidė A. Kulbokos agentas Tadas Bulotas.

„Arnoldas Kulboka domino Kauno „Žalgirio“ klubą, tačiau jau pasirašė kontraktą, ir tai nėra „Žalgiris“. Įdomus dalykas, kad jeigu ne šita pandemija, jis jau būtų keliavęs į Šarlotės „Hornets“ klubą NBA lygoje“, - pasakojo T. Bulotas.

A. Kulboka jau anksčiau Vaido Čeponio tinklailaidėje atskleidė, kad praėjusio sezono metu netrūko susidomėjimo ir iš 55-uoju šaukimu 2018-ųjų metų NBA naujokų biržoje sportininką pasirinkusios Šarlotės „Hornets" komandos – dėmesį rodė ir tarptautinis klubo skautas, ne kartą asmeniškai rašė ir generalinis „širšių" direktorius Mitch Kupchack. Anot krepšininko, NBA komandos vadovybė yra patenkinta jo žaidimu Ispanijoje ir tvirtėjančiu sudėjimu.


„Nežinau, po kelių metų atsidursiu NBA, bet esu įsitikinęs, kad šį tikslą pasieksiu – tikiu savimi ir kryptingai dirbu, kad ši svajonė vieną dieną išsipildytų", – tvirtino A. Kulboka.

Praėjusį sezoną Ispanijos čempionate A. Kulboka vidutiniškai pelnydavo po 8,5 taško, atkovodavo po 3,6 kamuolio ir rinkdavo po 6,7 naudingumo balo.

Krepšininkas praėjusią vasarą dalyvavo NBA Vasaros lygoje ir atstovaudamas „Hornets“ bidutiniškai pelnė po 8,8 taško, atsikovojo po 4,5 kamuolio ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: