S. Dinwiddie: 80 proc. pasveikęs K. Durantas - tai D. Nowitzki

Vienas Bruklino "Nets" lyderių Spenceris Dinwiddie pasamprotavo, kad jei žvaigždėtasis komandos naujokas Kevinas Durantas visgi spėtų sužaisti atnaujintame NBA lygos sezone, jis demonstruotų aukštą krepšinio lygį.



Priminsime, kad praėjusią vasarą į Brukliną iš "Golden State Warriors" ekipos persikėlęs K.Durantas neturėjo žaisti šį sezoną dėl Achilo sausgyslės traumos, tačiau jį atidėjus dėl koronaviruso pandemijos, atsirado ir kalbų apie galimą puolėjo sugrįžimą.

"Aš matau situaciją taip: 80 proc. pasveikęs Kevinas Durantas - tai Dirkas Nowitzki, 100 proc. - geriausias visų laikų taškų rinkėjas ir lengvųjų krašto puolėjų "Top 3" atstovas lygos istorijoje, - pareiškė S.Dinwiddie. - Pažiūrėsime. Visi laukiame.

Žinau, kad jis daug dirba, ir , kaip man atrodo, jam pasisekė. Jam viskas susiklostė kiek kitaip, nei kitiems, kas patyrė tokią traumą.


Neskaitant Dominique'o Wilkenso, kuris po operacijos žaidė dar geriau, Keviną galima laikyti geriausiu metiku šioje grupėje. Negaliu įsivaizduoti, kad jis iškristų iš elitinių žaidėjų tarpo po sugrįžimo."

Pats S.Dinwiddie žaidžia geriausią sezoną savo karjeroje. 27 metų 198 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 31 minutę renka 20,6 taško, atkovoja 3,5 taško ir atlieka 6,8 rezultatyvaus perdavimo.






Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: