Situacija: T. Ariza nežaidė burbule dėl sūnaus, dabar kaltinamas smurtu prieš jį

Kaip jau rašėme, Orlande vykstančiose atnaujinto Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezono varžybose Portlando "Trail Blazers" komandai teko verstis be svarbaus žaidėjo Trevoro Arizos.



Veteranas nusprendė tą laiką praleisti su savo 12-mečiu sūnumi Tajhu, kuris gyvena su motina. Teismas leido T.Arizai praleisti su berniuku vieną mėnesį jo mamos pasirinktu laiku.

Tačiau dabar buvusi krepšininko mergina Lana Allen apkaltino jį smurtu prieš vaiką, teigia, kad jis nenori būti su tėvu ir pateikė jo nubrozdinimų nuotraukų.

Nors policijos pareigūnai apsilankė jų namuose ir nieko neaptiko, žaidėjui uždrausta matytis su sūnumi iki spalio pradžios, kai situaciją įvertins teismas.


Sezono viduryje T.Ariza persikėlė į Portlandą iš Sakramento "Kings" klubo ir naujojoje komandoje  spėjo sužaisti 21 rungtynes.

34 metų 203 cm ūgio puolėjas "Trail Blazers" gretose vidutiniškai per 33 minutes pelnė po 11 taškų (40 proc. trit.), atkovojo 4,8 bei perėmė 1,6 kamuolio ir atliko po 2 rezultatyvius perdavimus.

Orlande Portlando komanda kiek netikėtai pateko į Vakarų konferencijos ketvirtfinalį ir net pirmajame mače įveikė Los Andželo "Lakers", tačiau galiausiai pralaimėjo seriją 1:4.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: