Ch. Paulas įsitikinęs: teisėjas S. Fosteris jį persekioja

Nacionalinės krepšinio aosciacijos (NBA) Vakarų konferencijos ketvirtfinalio serijos lemiamame mače Oklahomos "Thunder" po dramatiškos kovos 102:104 nusileido Hjustono "Rockets" krepšininkams ir baigė sezoną.



Lygos žvaigždė ir vienas "Thunder" lyderių šiame susitikime surinko trigubą dublį (19+11+12), o po rungtynių pabėrė priekaištų arbitrui Scottui Fosteriui, kuris, anot veterano, jį persekioja jau seniai.

Antrojo ketvirčio pabaigoje arbitras nusprendė, kad Ch.Paulas tempia laiką, kas baigėsi technine pražanga bei "Rockets" lyderio Jameso Hardeno pelnytais taškais. Atakų organizatorius tuo metu užsirašinėjo batelį bei stebėjo pakartojimą epizodo, kuriame buvo užfiksuoti taškai su pražanga, kad nuspręstų, ar treneriui verta prašyti peržiūros.

Beje, tuo metu kamuolius padavinėjantis berniukas tuo metu buvo aikštelėje ir ją valė.


"Scottas Fosteris pats man pasakė, kad liepė jiems išvalyti parketą. Gerai. Pradėjau užsirišinėti batelius, bet jis vis tiek sušvilpė laiko stabdymą. Tai kažkokia nesąmonė, - piktinosi Ch.Paulas. - Jis tiesiog... nežinau. Galėjome laimėti rungtynes, tačiau situacija... lyga žino. Taip, jie mane nubaus. Paminėjau jo vardą, žinome šią sistemą."

Krepšininkas jau anksčiau kritikavo šį arbitrą kaltindamas jį šališku požiūriu jo atžvilgiu.

Ch.Paulo komandos pralaimėjo 10 pastarųjų atkrintamųjų varžybų mačų, kuriuose teisėjavo S.Fosteris. Jo teigimu, arbitras jam priminė, kad jis dirbo 2008 metų San Antonijaus "Spurs" - Naujojo Orleno "pelicans" septintosiose rungtynėse, kai jo komanda nusileido Vakarų konferencijos pusfinalyje.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: