Nekokie „Rockets“ reikalai: R. Westbrookas prašo mainų, trys žaidėjai nepatenkinti vaidmeniu

Kaip jau rašėme, Hjustono "Rockets" paliko vyriausiasis treneris Mike'as D'Antoni, kuris tapo trenerio karjerą pradedančio Steve'o Nasho asistentu Bruklino "Nets" klube, o ilgametis generalinis vadybininkas Darylas Morey išvyko į Filadelfijos "76ers".



Kaip praneša "The Athletic", pernai į Hjustoną atvykusi lygos superžvaigždė Russellas Westbrookas paprašė mainų. Gynėjas netiki "raketų" perspektyvomis po įvykusių permainų.

32-ejų įžaidėjas viso sezono metu pykosi su komandos lyderiu Jamesu Hardenu dėl nepasidalijamo vaidmens aikštėje, tarp gynėjų dažnai kildavo žodiniai konfliktai.

Taip pat pranešama, kad trys svarbūs žaidėjai yra nepatenkinti: gynėjai Erickas Gordonas ir Austinas Riversas - dėl vaidmens aikštėje ir per maž žaidimo laiko, puolėjas P.J.Tuckeris - dėl "nesąžiningo" kontrakto.


Tuo tarpu 2018 metų lygos MVP J.Hardenas neketina palikti Hjustono ekipos, nors juo domisi daugybė klubų, skelbia apžvalgininkas Shamsas Charania.

Praėjusiame NBA lygos sezone 31 metų 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 37 minutes rinko 34,3 taško (35,5 proc. trit.), atkovojo 6,6 bei perėmė 1,8 kamuolio ir atliko 7,5 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: