S.A. Smithas: Ch. Paulas nenori į „Lakers“

Garsus televizijos laidų vedėjas ir krepšinio analitikas Stephenas A. Smithas pareiškė, kad žvaigždėtasis Oklahomos "Thunder" atakų organizatorius Chrisas Paulas nenori persikelti į dabartinių NBA lygos čempionų gretas.



"Chrisas Paulas Nenori pereiti į "Lakers". Jis to nenori, nes tai yra puikiai surinkta komanda, kurioje veikia viskas, jam nėra, ko jai duoti. O jie turi, ką duoti jam, ir tai yra "ring-chasingas" - lenktynės dėl titulo.

Jis nenori, kad viskas būtų taip, nepageidauja kovoti dėl savo titulo tokiomis sąlygomis. Jis siekia pereiti į komandą, kuriame jis būtų pačiu savimi - lyderiu", - teigia S.A.Smithas.

Kaip jau rašėme, pats 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis karjerą norėtų tęsti Los Andžele arba Niujorke, tačiau komandos neįvardijo.


Praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone 35 metų 185 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 32 minutes rinko 17,6 taško (36,5 proc. trit.), atkovojo po 5 bei perėmė 1,6 kamuolio ir atliko 6,7 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose Ch.Paulo rodikliai tapo dar solidesniais - 21,3 pelnyto taško (37,3 proc. trit.), 7,4 atkovoto bei 1,6 perimto kamuolio ir 5,3 rezultatyvaus perdavimo per 37 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: