NBA žaidėjai „apakę“ dėl J. Hardeno atsisakytos milžiniškos sumos Hjustone

Kaip jau skelbėme, viena ryškiausių NBA žvaigždžių ir Hjustono "Rockets" lyderis Jamesas Hardenas atsisakė likti komandoje ir pareikalavo mainų.



Pranešama, kad 2018 metų lygos MVP pageidauja vykti tik į Bruklino "Nets" klubą, kuriame prisijungtų prie dviejų kitų superžvaigždžių - Kevino Duranto ir Kyrie Irvingo.

J.Hardenas atsisakė dvejų metų 103 mln. dolerių vertės kontrakto, kuris būtų pradėjęs galioti nuo 2023 metų, o gynėjas taptų pirmuoju krepšininku NBA istorijoje su garantuota ne mažesne nei 50 mln. dolerių alga.

Į tokią įvykių eigą sureagavo kiti garsūs NBA žaidėjai, kurie buvo tiesiog apstulbę.


"Vau!", - parašė "Nets" gynėjas Spenceris Dinwiddie.

"Atsisakė 50 milijonų? Dieve gailestingasis", - antrino Naujojo Orleano "Pelicans" puolėjas Joshas Hartas.

"Teisingai perskaičiau? Bro iš tiesų pasakė, kad jį paleistų", - pakomentavo Portlando "Trail Blazers" gynėjas C.J.McCollumas.

Praėjusiame reguliariajame sezone J.Hardenas vidutiniškai per 37 minutes rinko 34,3 taško (35,5 proc. trit.), atkovojo 6,6 bei perėmė 1,8 kamuolio ir atliko 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Kiek mažiau solidūs 31-erių 196 cm ūgio gynėjo rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 29,6 pelnyto taško (33,3 proc. trit.), 5,6 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio ir 7,7 rezultatyvaus perdavimo per 37 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: