Oficialu: D. Sirvydis paliko „Hapoel“ ir sieks NBA svajonės

Klubo nuotr.

2019 metų NBA naujokų biržoje gana aukštu 39-uoju šaukimu pasirinktas Deividas Sirvydis į stipriausią pasaulio krepšinio čempionatą ketina prasibrauti per dukterinę G lyga.



Antradienį Jeruzalės "Hapoel" oficialiai paskelbė apie išsiskyrimą su lietuviu ir palinkėjo jam sėkmės tolimesnėje karjeroje.

Kaip praneša Izraelio žiniasklaida, vilnietis į Detroito "Pistons" klubą sieks patekti pažaidęs dukterinėje "Grand Rapids Drive" komandoje.

Pavasarį D.Sirvydį iš Vilniaus "Ryto" Izraelio klubas išpirko už 190 tūkst. eurų, o jei jis pasirašytų kontraktą su "Pistons" ar kitu NBA klubu, "Hapoel" gautų net 660 tūkst.


FIBA Čempionų lygoje 20-metis 204 cm ūgio puolėjas šiame FIBA Čempionų lygos sezone per dvejas rungtynes aikštelėje viso praleido 19 minučių, įmetė 1 tašką (0/2 dvit., 0/3 trit., 1/2 baudų), atkovojo kamuolį ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Izraelio pirmenybėse D.Sirvydis dar nerungtyniavo, o praeito sezono pabaigoje spėjo sužaisti 4 mačus, vidutiniškai per 18 minučių pelnė 4,5 taško (45,4 proc. dvit., 14,3 proc. trit.), atkovojo 3,3 kamuolio ir rinko 1,3 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: