L. Jamesas lauks jį pakeisiančio sūnaus? (VIDEO)

NBA lygos superžvaigždė ir Los Andželo "Lakers" lyderis LeBronas Jamesas dar bent trejus metus neketina kabinti sportbačių ant vinies.



Kaip praneša garsus krepšinio apžvalgininkas, remdamasis keturiskart čempiono agento Richo Paulo informacija, šį mėnesį 36-ąjį gimtadienį švęsiantis veteranas susitarė su Kalifornijos klubu dėl naujo kontrakto pasirašymo.

Nauja sutartis numatyta dviems sezonams ir maksiimaliai įmanomai 85 mln. dolerių sumai, tai reiškia, kad ji baigsis 2023 metais.

NBA užkulisiuose kalbama, kad "Lakers" planuoja bet kokia kaina įsigyti L.Jameso sūnų Bronny, kuris dalyvaus 2023 metų naujokų biržoje.


Praėjusiame reguliariuajame sezone 206 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 35 minutes rinko 25,3 taško (34,8 proc. trit.), atkovojo 7,8 bei perėmė 1,2 kamuolio ir atliko net 10,2 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose L.Jameso rodikliai buvo dar įspūdingesni - 27,6 pelnyto taško (37 proc. trit.), 10,8 atkovoto bei 1,2 perimto kamuolio ir 8,8 rezultatyvaus perdavimo per 36 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: