C. Anthony: buvo sunku sutikti atlikti atsarginio vaidmenį

Kaip jau rašėme, Portlando "Trail Blazers" prezidentas Neilas Olshey pranešė, kad 36-erių NBA lygos žvaigždė Carmelo Anthony ateinančiame sezone greičiausiai turės atsarginio vaidmenį.



Neseniai naują minimalią vienerių metų sutartį sudaręs triskart olimpinis čempionas ir 10-ies "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis papasakojo, kad jam buvo nelengva susitaikyti su tokia situacija.

"Man teko tai priimti. Buvo keli pokalbiai, po kurių likau čia, - teigia C.Anthony. - Tai buvo sąžiningas ir atviras bendravimas iš abiejų pusių. Mane tenkina situacija. Man leido suprasti, kad komandoje atliksiu svarbų vaidmenį.

Taip, man tai sunkus sprendimas. Teko giliai įkvėpti. Išsiaiškinsime šioje situacijoje. Aš sugebėsiu. Kol mes veikiame išvien, ir mums tai sekasi, viskas yra gerai."


Praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone 203 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 33 minutes įmesdavo 15,4 taško (38,5 proc. trit.), sugriebdavo 6,3 atšokusio kamuolio ir atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Panašūs C.Anthony rodikliai buvo ir atkrintamosiose varžybose - 15,2 pelnyto taško (42,1 proc. trit.), po 5 atkovotus bei po 1 perimtą kamuolį ir po 2 rezultatyvius perdavimus per 35 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: