„Warriors“ žvaigždė S. Curry: noriu žaisti iki 40-ies, jau aptarinėjome kontrakto pratęsimą

NBA superžvaigždė ir San Francisko "Golden State Warriors" lyderis Stephenas Curry papasakojo, kad nori likti ištikimas savo komandai iki karjeros pabaigos, o ją tęsti iki 40-ies.



"Noriu matyti bendrą vaizdą ir suvokti, kokia situacija bus ateityje. Norime būti konkurencingais ir kovoti dėl titulo kiekviename sezone", - teigia triskart NBA čempionas ir dusyk lygos MVP. - Noriu būti to dalimi.

Jau aptarinėjome kontrakto pratęsimą. Pasiūlymas tebegalioja. Esu visiškai ištikimas komandai.

Žaisti iki 40-ies visuomet buvo mano tikslas. Dabar tai tapo tiesiog sunkiau, kadangi tenka klausyti savo organizmo. Ką gali žinoti. Ateities nenumatysi.


Visada sakiau, kad noriu žaisti iki tol, kol galiu rungtyniauti tuo lygiu, kokiu noriu. Ir tikiuosi, kad pavyks baigti žaisti savo sąlygomis. Kas benutiktų, viliuosi, kad tai nutiks arčiau 40-ies".

Praėjusiame sezone "Warriors" tapo absoliučiai blogiausia komanda, o traumų kamuojamas S.Curry spėjo sužaisti vos penkerias rungtynes.

Per jas 32-ejų 191 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 28 minutes rinko 20,8 taško (24,5 proc. trit.), atkovojo 5,2 bei perėmė po 1 kamuolį ir atliko 6,6 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: