„Clippers“ nori išlaikyti P. George'ą daugeliui metų

Kaip praneša "The Athletic" apžvalgininkas Samas Amickas, Los Andželo "Clippers" nori daugeliui metų išlaikyti vieną komandos lyderių ir NBA lygos superžvaigždę Paulą George'ą nežiūrint į tai, kad jis turėjo problemų debiutiniame sezone Kalifornijos klube.



"Vienas iš žaidėjų, kurie pykosi su Paulu, o tai buvo Montrezlas Harrellas, nebuvo pakviestas likti komandoje, kai tapo laisvuoju agentu ir pasirašė kontraktą su "Lakers".

Jei George'as ir turėjo nesutarimų su kai kuriais komandos draugais, jie buvo susiję su pertvarkomis sudėtyje. "Clippers", šaltinių teigimu, lieka visiškai pasitikintys George'u", - teigia S.Amickas.

Praėjusiame reguliariajame sezone 30-metis 203 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 30 minučių rinko 21,5 taško (41,2 proc. trit.), atkovojo 5,2 bei perėmė 1,4 kamuolio ir atliko 3,9 rezultatyvaus perdavimo.


Atkrintamosiose varžybose P.George'o rodikliai buvo kuklesni - 20,2 pelnyto taško (33,3 proc. trit.), 6,1 atkovoto bei 1,5 perimto kamuolio ir 3,8 rezultatyvaus perdavimo per 37 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: