Su žiniasklaida visgi pabendravęs K. Irvingas: nenoriu tuščio laiko gaišimo

NBA lygos superžvaigždė ir vienas Bruklino "Nets" lyderių sulaužė savo žodį visiškai nebendrauti su žiniasklaidos atstovais bei pasirodė pirmajame susitikime su žurnalistais.



"Esu susikoncentravęs į darbą. Norėčiau, kad tai suprastų, - teigė K.Irvingas. - Nenoriu jokių dėmesį blaškančių faktorių, pasiaiškinimų, tuščio laiko gaišimo, nesikreipiau į nieką konkrečiai ir nevadinau jūsų ar žiniasklaidos pėstininkais.

Iš tiesų tą patį jaučiu dėl šiurkštaus elgesio su kai kuriais atlikėjais, kai tenka priimti kažkokius konkrečius veiksmus tam, kad galėtum kontroliuoti savo gyvenimą."

Krepšininkas taip pat pakomentavo Hjustono "Rockets" lyderio pageidavimą persikelti į "Nets": "Nekontroliuojame gandų. Linkiu Hardenui viso geriausio, tačiau turime rūpintis savo žaidėjais.


Jamesas - puikus krepšininkas. Noriu, kad jis būtų laimingas, žinau, koks jis pirmiausia yra žmogus, o po to - žaidėjas."

Pirmajame priešsezoniniame mače 28-erių 188 cm ūgio įžaidėjas per 17 minučių į Vašingtono "Wizards" krepšį įmetė 18 taškų (5/6 dvit., 2/3 trit., 2/4 baudų), atkovojo bei perėmė po kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir blokavo metimą.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: