B. Bogdanovičius: apie savo perėjimą į Milvokį sužinojau „Twitteryje“, buvo baisu

Serbijos rinktinės lyderis Bogdanas Bogdanovičius papasakojo, kaip neoficialus paskelbimas apie perėjimą iš Sakramento "Kings" į Milvokio "Bucks" atrodė jo paties akimis.



"Visi mane sveikino, tarsi viskas jau būtų nuspręsta, o aš iš tiesų nesuvokiau, kas vyksta. Tuomet prasidėjo NBA tyrimas, o aš ir vėl apie įvykių eigą sužinodavau "Twitteryje".

Mano agentas, žinoma, kalbėjo su manimi, tačiau neprofesionaliausia šioje istorijoje buvo, ka žaidėjo neinformuodavo apie tai, kas vyksta.

Belgrade buvo valanda ar dvi nakties, aš miegojau. Miegojau visą naktį. Ryte nubundu, rengiuosi treniruotei ir staiga pamatau tai "Twitteryje". Tokia buvo mano išėjimo į laisvųjų agentų rinką patirtis. Po to man buvo labai baisu", - prisiminė B.Bogdanovičius.


Priminsime, kad NBA nutarė, jog "Bucks" pažeidė lygos taisykles ir atėmė iš klubo 2022 metų naujokų biržos antrojo rato šaukimą.

Serbas pasirašė kontraktą su Atlantos "Hawks".

Šiame NBA lygos sezone 28-erių 198 cm ūgio snaiperis vidutiniškai per 26 minutes renka 11,7 taško (40 proc. trit.), atkovoja 4,4 kamuolio ir atlieka 2,3 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: