D. Gallinari norėtų baigti karjerą po 4-5 metų vilkėdamas „dizainerių“ marškinėlius

Vienas garsiausių šio šimtmečio Italijos krepšininkų Danilo Gallinari dar sykį pakartojo, kad karjerą norėtų baigti vilkėdamas Milano "Olimpia" marškinėlius.



"Dizaineriams" taikliarankis aukštaūgis atstovavo 2006-2008 metais iki NBA naujokų biržos, kurioje jį aukštu šeštuoju šaukimu pasirinko Niujorko "Knicks".

"Seku Milano ekipos žaidimą kaip sirgalius. Tai puiki komanda, jie gerai pradėjo šį sezoną. Joje yra daug tituluotų žaidėjų. Jie turi kelti aukščiausius tikslus, kadangi yra pajėgūs juos pasiekti.

Nežinau, ar klubas išlaikys tokį pat lygį po 4-5 metų, kai baigsiu karjerą NBA, ar sieks tų pačių tikslų. Tačiau svajoju žaisti už tokią pat pajėgią ir ambicingą "Olimpia" komandą, kokia ji yra šiame sezone", - pareiškė D.Gallinari.


Šiuo metu Ettore Messinos auklėtiniai Eurolygoje su 9 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais užima aštuntą vietą bei tvirtai pirmauja Italijos pirmenybėse (12 ir 1).

Šiame NBA lygos sezone 32-ejų 208 cm ūgio puolėjas Atlantos "Hawks" gretose sužaidė vos dvejas rungtynes, vidutiniškai per 14 minučių įmesdavo po 9 taškius (66,7 proc. trit.), atkovodavo 2,5 kamuolio ir atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: