M. Cubanas neigia gandus apie norą iškeisti K. Porzingį: net nesvarstėme

M. Cubanas neigia gandus apie norą iškeisti K. Porzingį: net nesvarstėme

Dalaso "Mavericks" savininkas Marcas Cubanas paneigė žiniasklaidoje gausiai pasirodžiusius gandus, kad klubas ketina iškeisti vieną lyderių Kristapą Porzingį.



"Tai yra tikrovės neatitinkanti informacija. Mes išvis net nesvarstėme Porzingio išmainymo galimybės. To nebuvo", - "The Dallas Morning News" pareiškė milijardierius.

Anksčiau buvo skelbiama, kad "Mavericks" bando išsiaiškinti K.Porzingio vertę rinkoje. Buvo teigiama, kad klubas yra nepatenkintas dažnomis latvio traumomis ir jo žaidimo nestabilumu.

SNY pranešė, kad Dalaso komandos vadovybė susisiekė su San Fransisko "Golden State Warriors" ir aiškinosi, ar krepšininkas nedomina Kalifornijos klubo.


2015 metų NBA naujokų biržoje K.Porzingį ketvirtuoju šaukimu pasirinko Niujorko "Knicks". Traumų kamuojama Latvijos krepšinio žvaigždė pageidavo išmainymo ir 2019 metų sausį persikėlė į Dalasą.

Šiame NBA lygos sezone 25-erių 221 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 30 minučių renka 20,5 taško, atkovoja 8,2 kamuolio, atlieka 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja 1,6 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: