D. Sabonis - apvogtas: lietuvio nepatekimas į „Visų žvaigždžių“ mačą nustebino brolį ir Shaqą

D. Sabonis - apvogtas: lietuvio nepatekimas į „Visų žvaigždžių“ mačą nustebino brolį ir Shaqą

Indianos „Pacers“ lyderis Domantas Sabonis liko už NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių borto.



Rytų konferencijos komandų vyriausieji treneriai nusprendė neįtraukti lietuvio į atsarginių žaidėjų sąrašą.

Po tokio sprendimo pasisakyti nusprendė Kauno „Žalgiryje“ trenerio asistentu dirbantis D. Sabonio brolis Tautvydas, kuris tai pavadino vagyste.

„Nenoriu būti nepagarbus jo žaidimui, nes šį sezoną jis tai daro puikiai, bet nesuprantu, kokiu būdu Vučevičius atsidūrė aukščiau už Sabonį? Žinau, kad aš šališkas. Bet Indiana yra ketvirta, o „Magic“ – dvylikti. Domas yra antras pagal dvigubus dublius ir trečias pagal trigubus dublius po Jokičiaus ir Giannio. Tai vagystė!“, – rašė T. Sabonis.


Toks sprendimas nepatiko ir NBA legendai Shaquille'ui O'Nealui.

„Man nesmagu dėl Sabonio, nes jis žaidžia nuostabų krepšinį. Jis žaidžia puikiai, žaidžia fiziškai. Jis yra vienas stipriausių visoje lygoje. Žaviuosi, kaip jis rungtyniauja“, - pareiškė Shaqas.

Primename, kad D. Sabonis „Visų žvaigždžių“ rungtynių balsavime tarp Rytų konferencijos priekinės linijos žaidėjų užėmė aštuntą vietą. Fanų balsavime mūsiškis užėmė aštuntąją vietą, krepšininkų buvo įvertintas devintąja pozicija, o žurnalistų – ketvirtąja.

D. Sabonis šį sezoną NBA lygoje vidutiniškai pelno po 21,5 taško, atkovoja po 11,6 kamuolio bei atlieka po 5,7 rezultatyvaus perdavimo.

NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės vyks kovo 7 d. Atlantoje.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: