„Warriors“ neištesėjo pažado naujokų biržoje pasirinkti LaMelo

„Warriors“ neištesėjo pažado naujokų biržoje pasirinkti LaMelo

Buvęs ilgametis NBA žaidėjas, o dabar ESPN ekspertas Jalenas Rose'as papasakojo, kad San Fransisko "Golden State Warriors" vadovybė pažadėjo LaMelo Ballui pasirinkti jį naujokų biržoje antruoju šaukimu.



Buvo planuojama, kad Prienų-Birštono "Vytauto" komandoje profesionalo karjerą pradėjęs krepšininkas taps "kariu" po to, kai Minesotos "Timberwolves" pirmuoju pašauks Anthony Edwardsą.

"Naujokų biržos dieną "Warriors" sakė LaMelo, kad pasirinks jį, tačiau to taip ir nepadarė. Netrukus ši istorija bus paviešinta", – laidoje "Jalen and Jacoby Show" prasitarė J.Rose'as.

San Fransisko klubas visgi pasirinko Jamesą Wisemaną, o jauniausioji garsiosios Ballų šeimos atžala iškeliavo į Šarlotės "Hornets".


L.Ballas jau dešimtajame savo mače jis tapo jauniausiu žaidėju lygos istorijoje pasižymėjusiu trigubu dubliu – į Atlantos "Hawks" krepšį įmetė 22 taškus, sugriebė 12 atšokusių kamuolių ir 11 kartų asistavo komandos draugams.

Debiutiniame sezone 19-metis 198 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 29 minutes renka 15,8 taško (37,8 proc. trit.), atkovoja po 6 bei perima 1,6 kamuolio ir atlieka 6,3 rezultatyvaus perdavimo.

19-metis 216 cm ūgio vidurio puolėjas J.Wisemanas per 21 minutę pelno 11,7 taško, sugriebia 5,9 kamuolio ir blokuoja 1,1 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: