A. Horfordo sesuo: jei baigsis tualetinis popierius, galima panaudoti M. Leonardo marškinėlius

A. Horfordo sesuo: jei baigsis tualetinis popierius, galima panaudoti M. Leonardo marškinėlius

Oklahomos "Thunder" aukštaūgio Alo Horfordo sesuo aštriai sureagavo į Majamio "Heat" puolėjo Meyerso Leonardo atsiprašymą dėl skandalą sukėlusio jo antisemitinio išsireiškimo.



"Jei vėl baigsis jūsų tualetinis popierius, galima panaudoti Meyerso Leonardo marškinėlius. Kas nors turite jo marškinėlius? Nes tie jo atsiprašymąi – mėšlas", - "Twitteryje" parašė Anna Horford.

Vėliau mergina paaiškino savo požiūrį.

"Jis atsiprašė teigdamas, kad "nesuprato to žodžio reikšmės". Iš tiesų jis atsiprašė, kadangi buvo pagautas. Jei jis nori rimtai pasikeisti kaip žmogus, tai pamatysime iš jo poelgių.


O kol kas jo žodžius galima vertinti skeptiškai. Tikėkite žmonėmis, kai jie savo žodžius pagrindžia veiksmais," – pakomentavo Anna.

M.Leonardas buvo suspenduotas, kol "Heat" atliks patikrinimą. NBA viešai pasmerkė pjo poelgį, o didžiosios kompiuterinių žaidimų gamintojos nutraukė bendradarbiavimą su krepšininku.

Praėjusio sezono pabaigą ir didžiąją šio dalį dėl peties traumos praleidęs krepšininkas "Twitch" platformoje žaidimo "Call of Duty" metu ne kartą vartojo necenzūrinę leksiką, o taip pat ištarė žydus itin įžeidžiantį žodį "kike".

Vėliau M.Leonardas išplatino viešą atsiprašymą, tačiau nepasitenkinimo banga vis kyla. Priminsime, kad jis išgarsėjo atsisakydamas priklaupti ant kelio solidarizuojantis su "Black Lives Matters" judėjimu.

Šiame NBA lygos sezone 29-erių 216 cm ūgio centras spėjo sužaisti vos trejas rungtynes, kuriose vidutiniškai per 10 minučių įmesdavo 3,3 taško ir atkovodavo 2,3 kamuolio.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: