K. Thompsonas: plyšus Achilui Kobe išėjo tarsi pasitempęs čiurną

K. Thompsonas: plyšus Achilui Kobe išėjo tarsi pasitempęs čiurną

Kaip jau rašėme, dvejus metus dėl kelio kryžminių raiščių ir Achilo sausgyslės traumų praleidęs vienas San Fransisko "Golden State Warriors" lyderių Klay'us Thompsonas jau pradėjo pamažu treniruotis, nors tuo pasidžiaugęs komandos generalinis vadybininkas Bobas Myersas papasakojo, kad 2021-2022 sezono jam teks praleisti.



Snaiperis tragiškai žuvusios NBA superžvaigždės Kobe Bryanto gimimo dieną patalpino pranešimą. Rugpjūčio 23 dieną Los Andželo "Lakers" legendai būtų sukakę 43-eji.

"Mambos gimtadienio proga įkeliu vaizdo medžiagą su šiuo didžiu žaidėju, kuris išspardė man užpakalį maždaug prieš dešimtmetį.

Niekada nepamiršiu tos nakties "Staples". Kobe nužudė mane visais savo arsenale turėtais triukais ("up-and-underiais", įvairios verpstės, tempo sulėtinimas po užtvaros). Kokį judesį jūs neįvardintumėt – Kobe pavyko viskas, aš nieko negalėjau padaryti, kad jį sustabdyčiau.


Deja, pagrindinio laiko pabaigoje jam plyšo Achilas. Bet jūs niekada nepagalvotumėt, kad tai įvyko – Kobe paliko aikštelę, tarsi būtų pasitempęs čiurną. Toks kietas jis buvo.

Mes labai ilgimės tavęs, broli – tokių kaip tu daugiau nebedaro. Ačiū tau už tai, kad parodei mums, kaip reikia būti čempionu gyvenime ir tvirtai atlaikyti visas negandas", – parašė sveikstantis "karys".

Visą savo karjerą "Kariams" atstovavęs K.Thompsonas triskart tapo NBA čempionu, dalyvavo penkeriose "Visų žvaigždžių" rungtynėse bei 2016 metais laimėjo tritaškių konkursą.

Du pastaruosius sezonus 31-erių 198 cm ūgio gynėjas nerungtyniavo dėl kelio kryžminių raiščių bei Achilo sausgyslės plyšimo, o 2018-2019 metų sezone vidutiniškai rinko 21,5 taško (40,2 proc. trit.), atkovojo 3,8 bei perėmė 1,1 kamuolio ir atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: