C. Anthony: niekada nenorėjau palikti „Nuggets“, tačiau mane tiesiog prirėmė prie sienos

C. Anthony: niekada nenorėjau palikti „Nuggets“, tačiau mane tiesiog prirėmė prie sienos

Blėstanti NBA lygos žvaigždė bei Los Andželo "Lakers" naujokas Carmelo Anthony pripažino, kad buvo patenkintas vilkėdamas Denverio "Nuggets" marškinėlius nuo 2003 iki 2011 metų, tačiau galiausiai buvo priverstas paprašyti mainų dėl to, kad klubas neturėjo ambicijų.



2011-ųjų vasarį komandos lyderis kartu su Chauncey Billupsu buvo išmainytas į Niujorko "Knicks" už Danilo Gallinari, Wilsoną Chandlerį, Raymondą Feltoną, Timofėjų Mozgovą bei 2014-ųjų naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

"Nors daugelis mano kitaip, niekada nenorėjau palikti Denverio. Niekada apie tai nekalbėjau, tačiau iš tiesų to nenorėjau. Mane tiesiog prirėmė prie sienos.

Jei patenki į Vakarų konferencijos finalą, ką padarėme 2009-aisiais, ką turi daryti? Privalai pabandyti pagerinti pasiekimą. Turi sustiprinti komandą naujais žaidėjais.


O jie tuomet atsikratė Danthay Joneso. Toje komandoje Danthay atliko itin svarbų vaidmenį. Jie mąstė maždaug: "Mes nepratęsime kontrakto su Billupsu, Mes išmainysime J.R.Smithą, Kenyono Martino kontraktas baigiasi, o juk netrukus lokautas..." Nenorėjau dalyvauti pertvarkymuose po to, kai patekome į konferencijos finalą.

Nenorėjau žaisti kitame klube. Tačiau jei jūs nesirengiate sustiprėti po tokios sėkmės, tuomet aš tiesiog neturiu kito pasirinkimo", – laidoje "All The Smoke" kalbėjo 37-erių veteranas.

C.Anthony per 8 metus "Nuggets" gretose reguliariuosiuose sezonuose viso sužaidė 564 rungtynes, vidutiniškai per 36 minutes pelnė 24,8 taško (31,1 proc. trit.), atkovojo 6,3 kamuolio ir atliko 3,1 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: