Rusijos milžinas T. Mozgovas gali grįžti į NBA?

Rusijos milžinas T. Mozgovas gali grįžti į NBA?

FIBA nuotr.

Vienas garsiausių šio šimtmečio Rusijos krepšininkų Timofejus Mozgovas gali grįžti į Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygą, kurioje jis rungtyniavo 2010-2018 metais.



Apie tai pranešė aukštaūgio agentas Stanislavas Ryžovas. Jo klientas tapo laisvuoju agentu sugriuvus Maskvos srities "Chimki" klubui.

"Šiuo metu Timofejus yra Maskvoje, mėgaujasi gyvenimu šeimoje. Mes neskubame, kol kas tinkamų pasiūlymų šią vasarą negavome. Jei gausime – priimsime, jei ne – lauksime.

Jis yra pasirengęs ir nori tęsti karjerą. Pradėjo treniruotis individualiai, kad būtų pasiruošęs, jei to staiga prireiks.


Visiškai neatmesčiau galimybės, kad Mozgovas vėliau sezono eigoje gaus pasiūlymą iš NBA. Jis turi puikią reputaciją už Atlanto, be to, toks patyręs centras gali praversti bet kuriai komandai atkrintamųjų varžybų metu", – "Sport-Express" teigė S.Ryžovas.

NBA lygoje 35-ejų 216 cm ūgio vidurio puolėjas, atstovaudamas Niujorko "Knicks", Denverio "Nuggets", Klivlando "Cavaliers", Los Andželo "Lakers", Bruklino "Nets" ir Orlando "Magic" ekipoms, viso sužaidė 454 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 18 minučių, įmesdavo 6,8 taško ir atkovodavo 4,9 kamuolio.

2016 metais "Cavaliers" gretose rusas tapo NBA čempionu.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: