K. Perkinsas ir toliau kartoja: pasakykit man, kas sustabdys A. Davisą

K. Perkinsas ir toliau kartoja: pasakykit man, kas sustabdys A. Davisą

Neseniai rašėme, kad 2008 metų NBA čempionas, o dabar ESPN ekspertas Kendrickas Perkinsas pareiškė, kad Los Andželo "Lakers" su LeBronu Jamesu ir Russellu Westbrooku yra akivaizdūs favoritai triumfuoti Vakarų konferencijoje.



Visuomet Kalifornijos klubą liaupsinantis bei prieš praėjusį sezoną jo titulo apgynimu neabejojęs apžvalgininkas šį kartą ėmėsi kitos komandos superžvaigždės Anthony Daviso.

"Tęsiame pamąstymus apie ugninę galią, gynybos išplietimą, apie visus tuos dalykus. Bet geriau papasakokit man, kas sustabdys Anthony Davisą. Prašau, papasakokit apie tai.

Pats jis praktiškai nieko nekalba. Bet mano asmeninė nuomonė tokia, kad jis grįš kitame sezone motyvuotas ir žais aukštesniu lygiu", – teigia K.Perkinsas.


A.Davisas praėjusiame NBA lygos reguliariajame sezone sužaidė vos 36 rungtynes.

28-erių 208 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 32 minutes rinko 21,8 taško, atkovojo 7,9 bei perėmė 1,3 kamuolio, atliko 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,6 metimo.

Čempionų titulą gynę "Lakers" krepšininkai jau Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje 2:4 nusileido Finikso "Suns" ekipai.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: