D. Lillardas: esu geriausias visų laikų repo atlikėjas tarp krepšininkų

D. Lillardas: esu geriausias visų laikų repo atlikėjas tarp krepšininkų

Neseniai dar vieną savo repo albumą išleidęs Portlando "Trail Blazers" lyderis Damianas Lillardas pareiškė, kad niekas iš krepšininkų negali jam prilygti šioje srityje.



"Manau, kad esu geriausias visų laikų repo atlikėjas tarp krepšininkų. Negali būti jokių abejonių šiuo klausimu.

Su Shaqu viskas tvarkoje. Turėjome apsižodžiavimą, daugelis mano, kad nemėgstame vienas kito. O aš manau taip. Žmonės kalba: "Shaqas turėjo platininių diskų, štai tokie reikalai".

Shaqas – megažvaigždė. Tai buvo kultinis personažas. Tais laikais viskas taip ir turėjo įvykti. Dabar viskas kitaip. Dabar visi įsiklauso į repą. Dabar viskas kitaip.


Taip, norėčiau pasiekti to paties rezultato. Bet kai žmonės pasiklausys visus jo kūrinius ir visus mano, jie pasakys, kad Dame'as – geriausias repo atlikėjas tarp krepšininkų", – teigia šešiskart "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis.

Praėjusiame reguliariajame sezone D.Lillardas vidutiniškai per 36 minutes rinko 28,8 taško (39,1 proc. trit.), sugriebė 4,2 kamuolio ir atliko 7,5 rezultatyvaus perdavimo.

Atkrintamosiose varžybose 31 metų 188 cm ūgio įžaidėjo rodikliai buvo dar įspūdingesni – 34,3 pelnyto taško (44,9 proc. trit.), 4,3 atkovoto bei po 1 perimtą kamuolį ir po 10 rezultatyvių perdavimų per 41 minutę.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: