„Timberwolves“ lyderis pasisakė apie sirgalių spaudimą socialiniuose tinkluose

„Timberwolves“ lyderis pasisakė apie sirgalių spaudimą socialiniuose tinkluose

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė bei Minesotos "Timberwolves" lyderis Karlas-Anthony Townsas papasakojo apie sunkumus, su kuriais susiduria žaidėjai socialinių tinklų epochoje.



"Jums bus blogai, jei sužaisite prastas rungtynes. Niekas neprisimins, kad prieš tai turėjote penkis iš eilės mačus su 40 ir daugiau pelnytų taškų. Pakaks įmesti 16, ir visi pradės kalbėti: "Taigi iš jo nieko gero".

Tai vienas iš dalykų, su kuriais susiduria NBA žaidėjai. Jei sirgaliai apie jus susidarė kažkokią nuomonę, tai viskas. To jau nepakeisi.

2015 metų NBA naujokų biržoje pirmuoju šaukimu pasirinktas K.Townsas tapo lygos metų debiutantu bei nekeitė komandos. Jie nenori girdėti kitų nuomonių, kažkaip pasikeisti. Ne. "Esu pats protingiausias žmogus pasaulyje. Štai ir viskas. Tuoj parašysiu apie tai "Twitteryje".


Pavyzdžiui Jamesas Hardenas, prisiminkite, ką apie jį kalba atkrintamųjų varžybų tema. Tačiau pateikite man argumentus pagrindžiančius šią teoriją. Parodykit statistika pagrįstus faktus, paaiškinkite normaliai, kodėl taip manote. "Nieko neįrodinėsiu, aš tiesiog žinau, nuolat žiūriu krepšinį".

Leiskite pateikti jums faktus. Hardenas atkrintamosiose renka 31,6 taško, jis tiesiog žudo, jis vedė savo komandą į finalą. Ir jūs man sakote, kad jis nesugeba pasirodyti atkrintamosiose?" – piktinosi K.Townsas.

Praėjusiame sezone 25-erių 211 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 34 minutes pelnė 24,8 taško, atkovojo 11,6 kamuolio, atliko po 3 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1,4 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: