„Lakers“ oficialiai pranešė apie kontrakto su R. Rondo pasirašymą

„Lakers“ oficialiai pranešė apie kontrakto su R. Rondo pasirašymą

Los Andželo "Lakers" generalinis vadybininkas bei viceprezidentas Robas Pelinka pranešė apie atakų organizatoriaus Rajono Rondo sugrįžimą. Šią informaciją šiąnakt paskelbė ir oficiali Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) svetainė.



Veteranas tapo laisvuoju agentu po to, kai suderino 7,5 mln. dolerių vertės kontrakto išpirkimą su Memfio "Grizzlies". Lygiai tokią pat sumą jis Gaus Kalifornijos klube ir nepraras pinigų 2021-2022 metų sezone.

Dukart NBA čempionas ir keturių "Visų žvaigždžių" rungtynių dalyvis pateko į "Grizzlies" po mainų su Los Andželo "Clippers", kuriuose dalyvavo Ericas Bledsoe.

Į "Clippers" R.Rondo pateko po antrojo iškovoto žiedo su "Lakers" 2020 metais, Kai Kalifornijos klubas jį išmainė į Atlantos "Hawks" ekipą, o pastaroji taip pat greitai juo atsikratė. Memfyje patyręs krepšininkas iš karto suprato, kad čia yra nereikalingas.


Praėjusiame sezone 35-erių 185 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 20 minučių įmesdavo 7,6 taško (43,2 proc. trit.), atkovodavo 3,1 bei perimdavo po 1 kamuolį ir atlikdavo 5,8 rezultatyvaus perdavimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: