„Lakers“ visgi neketina pasilikti M. Gasolio?

„Lakers“ visgi neketina pasilikti M. Gasolio?

FIBA nuotr.

Neseniai rašėme, kad Los Andželo "Lakers" komandoje yra net 6 iš 12-os vyriausių žaidėjų NBA lygoje, o Marcas Steinas teigia, kad netrukus gali atjaunėti, tiesa, nedaug.



Apžvalgininko teigimu, Kalifornijos klubas ieško naujo aukštaūgio, kuris pakeistų 36-erių Marcą Gasolį. Juo gali tapti 33-ejų DeAndre Jordanas, jei Bruklino "Nets" išpirks jo kontraktą.

"Po Rondo atvykimo "Lakers" turi jau devynis žaidėjus vyresnius nei 30 metų. Tačiau tokių krepšininkų gali būti mažiau, jei išsiskirs su Gasoliu.

Šaltiniai lygoje man pranešė, kad klubas ketina pasirašyti kontraktą su nauju centru, nežiūrint į tai, kad Gasolio kontraktas galioja dar sezoną", – teigia M.Steinas.


Priminsime, kad Ispanijos žiniasklaida skelbė, jog yra galimybė, kad Marcas prisijungs prie savo brolio Pau Šarūno Jasikevičiaus treniruojamoje Barselonos "Barcelona" ekipoje.

Praėjusiame NBA lygos sezone 211 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 19 minučių rinko po 5 taškus, atkovojo 4,1 kamuolio, atliko 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 1,1 metimo.

2021-2022 metų sezone katalonas uždirbtų 2,7 mln. JAV dolerių.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: